סודות מהמטבח – טיפים לבישול קל יותר

יוסי ברויער Comments Off on סודות מהמטבח – טיפים לבישול קל יותר
13:46
28.04.24
מערכת האתר No Comments on משיח, עכשיו! הרב שניאור אשכנזי והרב דב הלפרין בסעודת משיח • צפו

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות

פוסטים אחרונים

תגיות

מתוך הפינה של השף יוחנן בתכנית מגזין שישי עם שימי סגל.

 

מיצי פירות:

 

על מנת למצות מהתפוז או הלימון את מקסימום המיץ, יש לסחוט אותו כשהוא בטמפרטורת החדר ולא קר. אם הפרי הוחזק במקרר ניתן להניח אותם בשמש כחצי שעה או לחמם למשך 5 שניות במיקרו-גל.

לא רק לסחיטה, גם למאכל, רצוי שהפרי לא יהיה קר מדי.

 

ויניגרט לימון

 

1 כפית חרדל דיז'ון
1 כפית גרידת קליפת לימון
2 כפות מיץ לימון סחוט

מלח גס ופלפל טחון טרי

6 כפות שמן זית כתית מעולה

 

לערבב הכל יחד.



0 תגובות